Волен Сидеров остави Деница без думи

Волен Сидеров остави Деница без думи
5 (100%) 1 vote

За пореден път ще използва личния си живот в интерес на политическите си стратегии

Председателят на политическа партия „Атака” – Волен Сидеров, остави половинката си Деница Гаджева без думи.

Близки до двойката твърдят, че Волен Сидеров е предложил брак на половинката си, която преди време го дари с дете през септември миналата година.
Предполага се и че точно по това време ще се венчаят бившата депутатка от партията му и политикът.
Венчавката се планира да протече както си му е редът – първо в гражданското, а след това и в църквата, издават близки до председателя на „Атака”.

Волен Сидеров

За пореден път ще използва личния си живот в интерес на политическите си стратегии

Самият Волен Сидеров също подметна за предстоящия брак, който ще е втори за него. Освен това той даде да се разбере, че има намерения да ускори развода с бившата си съпруга Капка Георгиева, който сам отлагаше дълго време, според думите й.

Новината предизвика смут сред политическите противници на партията на беловласия вожд. Всички те веднага заподозряха Волен Сидеров в поредната предизборна машинация, тъй като според тях това е идеален начин да надъха електората си за президентския вот.
По-паметливите твърдят, че същото се е случило и преди десет години (през 2006 г.), когато след около близо 15 години съвместен живот, реши да сключи брак с журналиста Капка Георгиева.

Сватбата бе в Кърджали, а за нея се говори дълго време след това. На тогавашните избори Сидеров стигна до балотаж срещу кандидата Георги Първанов, който спечели втори мандат.
В политическите среди се коментира, че е повече от ясно, че беловласият вожд няма да пропусне възможността да се кандидатира за президент и сега.

Депутат от синята десница уж на шега подхвърля, че Сидеров всъщност готви две сватби – едната с половинката му Деница, която го направи баща, а другата с лидера на НФСБ и съпредседател на Патриотичтия фронт Валери Симеонов.

Двамата не спираха да се оплюват до неотдавна, но малцина знаят, че Симеонов е кумувал на Сидеров при брака му с Капка Георгиева, пише vsekiden.com.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар