Гореща: Виж кое е гаджето на Марио от „София Ден и Нощ“!

Гореща: Виж кое е гаджето на Марио от „София Ден и Нощ“!
5 (100%) 1 vote

Марио от София Ден и Нощ забърса страшна мадама!

Марио от София Ден и Нощ се оказа голям сваляч и в живота. На екран той сменя жените като носни кърпи и изобщо не се притеснява какво им причинява. Така се държал и в реалния живот Адриан Зурков, както е името на екранния Марио.

Наскоро той се появи с ново завоевание в култово заведение в столицата. Марио се появил със знойна плеймейтка в кръчмата. Момичето се казва Марина Борисова и е новата на героя от Нова телевизия.

София Ден и Нощ

Марио от „София Ден и Нощ“ определено е тачен от жените

Приятели твърдят, че Адриан не страда от липса на женско внимание и около него винаги е пълно с красиви мадами. Когато не е на екран, той е фитнес инструктор. Андриан дава съвети и програми за здравословно хранене, а желаещите от нежния пол да се запишат да ги тренира се увеличават лавинообразно.

Екранният Марио не може дълго да се задържи с жените, както го прави и на екран, издават запознати. Връзките му приключвали максимум след две-три седмици от започването им.

Въпреки че хубавата Марина му е хванала очите и той не свалял поглед от нея в заведението, приятелите му са категорично, че и тази връзка щее краткотрайна, както и останалите му.

Хубавецът отдавна привлича погледа на хубавиците върху собствената си персона. Преди години той е работил като еротичен танцьор в лъскав и знае как да забавлява нежната половина на посетителите.

Сега, освен като актьор в реалите формата София Ден и Нощ, Адриан работи и като фитнес инструктор. Той мечтае да направи кариера в това поприще. Екранният Марио има малък опит и на снимачната площадка. Той е имал епизодични роли в холивудски продукции, които са снимали у нас.

Заради нарастващата си популярност Адриан Зурков е предявил претенции към шефовете си за по-голям хонорар на снимачната площадка. Той се надява участието му в поредицата да му отвори вратите и към по-сериозни роли в киното.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар