Истината за Мария Игнатова и Димитър Рачков, която никой не подозира

Истината за Мария Игнатова и Димитър Рачков, която никой не подозира
5 (100%) 1 vote

Неподозирано разкритие за връзката на Мария Игнатова и Димитър Рачков излезе наяве

Истината за отношенията между Мария Игнатова и Димитър Рачков, която никой не подозира, излезе наяве. Двамата са заедно от цели осем и въпреки, че живеят под един покрив не мислят за сватба. Самата Мария Игнатова се издаде в интервюто, което даде преди дни, че комикът никога не й е предлагал брак. Тя заяви, че двамата не са узаконили връзката си, тъй като никога не е получавала предложение това да се случи.

Мария Игнатова

Мария Игнатова и Димитър Рачков отдавна не са истинска двойка

Блондинката загатна и за причината, поради която това не се е случило и няма да се случи никога. Тя заяви, че връзката й с Димитър Рачков се крепи на приятелство. То е това, което все още ги свързва. Запознати коментират, че отношенията им са изстинали отдавна . От дълго време те не консумират връзката си. Интимните им отношения са останали само спомен в миналото, пише Хот арена, позовавайки се на „Всеки ден“.

Въпреки ледените им отношения, те не се разделят и все още живеят под един покрив. И затова има причина. Комикът често коментирал пред познати, че връзката му с Мария Игнатова се е превърнала в печатница за пари. Бургазлията знае много добре, че всички ги приемат като едно цяло и не желае да разрушава тази представа.

Двамата с чаровната блондинка отдавна не са истинска двойка, но все още продължават да живеят под един покрив. Заедно с тях живее и синът на Мария от бизнесмена Петко Димитров. Виктор, който вече на десет години, се обръща към Рачков с „чичо“. Това никак не се харесва на тв водещия.

Половинката му не крие, че в началото на връзката им Виктор й бил сърдит. Но сега вече е осъзнал, че пътищата на родителите му са се разделили.

 

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар