Бомба: Разкритието за Михаела Павлова от „София Ден и Нощ“ шашна всички! (истината за Рая)

Бомба: Разкритието за Михаела Павлова от „София Ден и Нощ“ шашна всички! (истината за Рая)
5 (100%) 1 vote

Рая от „София Ден и Нощ“ или Михаела Павлова, както е истинското й име, смая всички!

Чаровната Рая от „София Ден и Нощ“ е една от явните любимки на зрителите на сериала. Актрисата Михаела Павлова, която изпълнява чудесно ролята, е позната на публиката от шоуто „Денсинг старс“. Там обаче тя не успя да изпъкне така, както в телевизионната сага.

Причината за това е повече от смайваща, защото за разлика от нея, колежката й Яна Акимова (вече Яна Димитрова) зае челните позиции в жълтите медии още от първите сезони на „Денсинг старс“.

София Ден и Нощ

Истината за Михаела Павлова от София Ден и Нощ смая феновете

Това, което никой не знае обаче е, че не Яна, а Михаела Павлова е била обречена на популярност – ако не беше отказала на певеца Орлин Павлов. Да, преди да се загаджи с Яна Акимова, Орлин Павлов бил привлечен не на шега от Михаела Павлова, разкриха близки до танцьорката източници.

Екранната Рая от „София Ден и Нощ“ обаче твърдо отказала каквито и да било опити да близост между тях, тъй като за нищо на света не искала да смесва професионалните с личните си отношения.

„Орлин по онова време танцуваше с Яна, но тя постоянно му се караше, държеше се като строга шефка. И така по време на репетициите Орлин се сближи с Михаела. Тя му даваше много ценни съвети, двамата се смееха заедно и от дума на дума, той си я хареса. Опита се да я покани на среща няколко пъти, но Мишето твърдо отказа. И тогава той падна в мрежите на Яна Акимова“, разказват източници от кухнята на телевизията.

Те са убедени, че ако Михаела Павлова беше дала шанс на Орлин, днес тя щеше да е в пъти по-известна от Яна Димитрова. Само че съдбата си знае своето. С ролята си на Рая от „София Ден и Нощ“ звездата на Михаела изгря сама, без да се налага да спи с някого или да е нечие гадже.

А дали танцьорката наистина е имала връзка с екранния си партньор Дани, или е била влюбена в Марио, както се говореше, това засега поне само тя си знае.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар