Бременната Мика Стоичкова хвърли бомбата с това разкритие!

Бременната Мика Стоичкова хвърли бомбата с това разкритие!
5 (100%) 1 vote

Мика Стоичкова хвърли бомбата с това, че ще ражда в Америка!

Мика Стоичкова хвана самолета за Маями. Голямата щерка на футболната ни легенда Христо Стоичков вероятно ще роди точно там.

Там тя живее със семейството си от години. Ако роди в София, бебето й ще има само български паспорт, а в американския щат то ще бъде с американски паспорт, което му дава възможност да стане автоматично гражданин на света.

Мика Стоичкова

Мика Стоичкова няма да ражда у нас, а в Маями

Мика Стоичкова пристигна в България за 50-тия юбилей на баща си. Камата организира незабравим бенефис на родна територия, а тържеството му почетоха хиляди българи, както и негови колеги, и футболисти от световна величина.

На големия празник до него бяха съпругата му Мариана, както и двете му дъщери, заедно със своите гаджета.

Мика бе в компанията на своя приятел Айкут. Айки, както галено го нарича щерката на носителят на „Златната топка”, е баща не народеното й дете. Тя е бременна в началото на петия месец и наследника е планиран да проплаче в клиника в Маями.

Там условията са доста по-добри, а и той ще получи моментално американски паспорт, щом се роди на територията на САЩ.

Българинът от турски произход няма нито годеж, нито брак с щерката на Стоичков, но двамата живеят на семейни начала. Сватбата е планирана за лятото на 2017 година. Христо Стоичков е традиционалист и не иска неговата дъщеря да живее без официален подпис с бащата на детето си.

Опърничавата Мика пък не желае да бъде в бяла рокля и с надут корем, затова заявила, че сватба ще има, но след като се роди бебето. Вероятно клана Стоичкови ще направи две сватбени церемонии. Едната ще бъде на американска земя, а другата в родината, предполагат от обкръжението на звездното семейство.

Любовта на Мика и Айки пламна много бързо. Те се запознаха през септември 2014 година и след година и половина вече чакат бебе. Михаела Стоичкова не спира да се хвали, че с нейния бъдещ съпруг лично я запознал Стоичков.

„Баща ми ме запозна с Айки. Досега не бях изпитвала такава голяма любов. Още щом го видях разбрах, че това е моят човек”, не спира да повтаря голямата дъщеря на футболната легенда. На родна територия тя имаше голяма тръпка и с актьора Иво Аръков, но двамата се разделиха, тъй като семейството на Мика не одобри връзката им.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар