Вижте с какво се препитава Марио от „София ден и нощ“

Гласувайте за статията
Екранният плейбой Марио от „Ден и нощ“ работил като стриптизьор

Абсолютно същият плейбой и в живота е екранният Марио от „София ден и нощ“ – пише „България днес“. Истинското му име е Адриан Зурков и понастоящем е фитнес инструктор. Негови приятели се кълнат, че той е истински магнит за жените и трудно някоя може да му устои – отбелязва изданието.

Последното завоевание на героя от поредицата на Нова ТВ е атрактивната плеймейтка Марина Борисова. Двамата се появиха заедно преди дни в столична чалготека. Адриан цяла нощ не свали очи от блондинката, която същата вечер празнуваше рождения си ден. Въпреки демонстрирания интерес аферата с плеймейтката вероятно ще приключи бързо – прогнозира изданието. Близки до Марио издават, че той рядко се задържа повече от няколко седмици до жена.

Богатото му минало също помага лесно да сменя жените. Преди години Зурков е работил като танцьор в бар и знаел как да забавлява нежната половина от посетителите. След това се пробвал като модел и дори е снимал в САЩ каталог на световноизвестна марка за мъжко бельо. В момента Адриан гради кариера във фитнес средите и десетки жени са жадни да се запишат на тренировка при мачото.

Марио имал профили в няколко сайта за запознанства

Марио имал профили в няколко сайта за запознанства

Подвизите на бившия стриптизьор не спират дотук. Той има профили в няколко сайта за запознанства и определено проявява интерес към млади момичета.

На снимачната площадка на „София ден и нощ“ Адриан се изявявал като един от най-претенциозните участници. Той проявявал капризи към екипа и на няколко пъти е искал по-висок хонорар за участието си – пише в заключение изданието.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар