Калин Терзийски удари тотално дъното (ФОТО)

Калин Терзийски удари тотално дъното (ФОТО)
5 (100%) 1 vote

Странният му пост предизвика вълна от коментари

Писателят Калин Терзийски удари тотално дъното.

Вчера той написа на стената си във Фейсбук, че моли някоя жена, която го харесва и обича да му обърне внимание.
По всичко личи, че Калин Терзийски се чувства доста самотен. Очевидно след авантюрата му с Елена Колева никоя друга не го поглежда и здраво я е закъсал за ласки и интимна близост.

Интересното е, че след любовното приключение с бившата изгора на Сашо Майонезата, той уж отново се завърна при жена си. Или всичко това е било пълен фарс или дори и тя го е отсвирила и не му обръща никакво внимание.

Калин Терзийски

Странният му пост предизвика вълна от коментари

Разбира се публикацията на Калин Терзийски предизвика вълна от коментари. Някои недоумяваха колко трябва да го е закъсал човек, че да постне подобно нещо, а други направо го изпращаха в някой вертеп, за да си намери онова, което търси, пише Блиц.

Не липсваха и такива, които го питаха дали са се свършили вертепите.
Една от приятелките му в интернет пространството предложи да бъде сформирана група, която да му отиде на гости. Ако това се беше случило със сигурност на Калин Терзийски щеше да му е много трудно, защото всички знаят, че е трудно, когато нямаш избор, но е още по-трудно, когато имаш голям избор.

Около полунощ Калин Терзийски очевидно е осъзнал какви ги е свършил, след като постът му срещна повече подигравки, отколкото разбиране и качи нов такъв.

В него се посочва, че се е шегувал, когато е писал за правенето на любов и уточнява, че обича да се шегува със „сериозните хора”. За негово огромно разочарование обаче е разбрал, че много хора са оперирани от чувството си за хумор и се е натъжил.
В крайна сметка не може да си отговори защо всички не се засмеят, вместо да търсят под вола теле…

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар