Десислава Атанасова нагнети напрежението

Десислава Атанасова нагнети напрежението
5 (100%) 2 votes

Народният представител загатна, че ГЕРБ са готови с кандидата си за президент

Народният представител Десислава Атанасова от ГЕРБ нагнети напрежението.

Депутатът заговори за партийната номинация за държавен глава. Припомняме, че макар да има още доста време до президентските избори, партиите си играят на нерви и все още нито една от тях не е обявила официално кандидатурата си.
По стара традиция се въртят задкулисни игри, но едва ли обществото ще се изненада от предстоящите коалиции, които са с една-единствена цел – спечелването на властта.

Десислава Атанасова

Народният представител загатна, че ГЕРБ са готови с кандидата си за президент

На българина обаче му писна да го правят на маймуна и през последните години политиката е нещо, от което се интересува все по-малко.
В ефира на БНТ депутатът от ГЕРБ Десислава Атанасова загатна, че фигурата, която партията ще издигне е „силно разпознаваема”. Тя обаче категорично отказа да назове име, с което покачи още повече напрежението около предстоящите президентски избори.
Припомняме, че Цветан Цветанов също обяви преди нея, че кандидатът им е „добре разпознаваем”.

Десислава Атанасова изрази надежда, че кандидатът, който партията им ще издигне за борбата за държавен глава ще намери широка подкрепа от българското общество.
Тя обаче отхвърли умело въпросът „Кой е той” с препоръката да се изчака решението на Изпълнителната комисия на ГЕРБ, която взима решенията за всяка една от номинациите.
Тя бе категорична, че има достатъчно време, за да обявят кандидат-президентската си двойка.

Народният представител от партията на Бойко Борисов не пожела да уточни дори дали кандидатурата за президент е на мъж или на жена под предлог, че по този начин ще насочи съвсем конкретно вниманието на обществото към дадената кандидатура, пише vsekiden.com.

И докато страстите у политическия елит кипят с пълна сила за борбата за кокала, то на българското общество му е напълно безразлично. Преобладаващата част от хората са категорични, че няма никакво значение кандидатът на коя партия ще спечели изборите, защото всички те са едно цяло, разделено на групи. В този ред на мисли хората коментират, че когато имаш пет стотинки, няма никакво значение в кой от двата си джоба ще ги сложиш.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар