Шарлопов праща Албена Вулева на съд (Вижте повече за скандала)

Гласувайте за статията

Милионерът Шарлопов праща Албена Вулева на съд,  шефът на „Звездни стажанти“ вбесен, че го нарича глупак

Албена Вулева няма мярка на устата си. Напористата блондинка в прав текст нарече бизнесмена милионер Стефан Шарлопов глупак. Той смята, че му е уронила престижа и ще я даде на съд. Ако не получи публично извинение.Албена Вулева

Вулева изригна срещу мастития хотелиер като го обвини, че играе  по свирката на продуцентите. А това било глупаво. Значи и той е глупав да тика 100 кила към финал.

Шарлопов отначало не взе на сериозно  думите на устатата журналиста. Но после размислил и се свързал с Вулева. Като и дал да разбере, че няма да остави изказването й без последствия. И ако не намери подходящо извинение ще се срещнат при Темида.

Блондинката хич не е от плашливите и заплахите не могат да й подействат. Албена Вулева скоро взе диплома като юрист и няма нищо против да води тежки съдебни битки. Дори пак захапала Шарлопов като му се присмяла, че няма за какво да му се извинява. Все едно да се извини на Марта Вачкова, че е дебела, пише Hotarena. net.

Албена Вулева е известна с жестоките си критики към известни личности. Тя не се посвени да съска срещу представителката ни на Евровизия Поли Генова и срещу легендарния Стоичков. Та на Шарлопов ли ще цепи басма, смятат фенове.

Съвсем скоро Албена Вулева ще се появи в една от големите телевизии. Ще води предаване от типа на „Сигнално жълто“. Но ще има и изненадваща рубрика, която ще се води от майката на Албена – известната на всички рускиня Людмила Захажаева.

 

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар