Мика Стоичкова показа бременното си коремче (Папарашко фото)

Мика Стоичкова показа бременното си коремче (Папарашко фото)
5 (100%) 1 vote

Мика Стоичкова вече не крие бременността си

Мика Стоичкова е в трепетно очакване на първото си дете. Щерката на Камата вече не крие бременността си. Папараци на „България днес“ я уловиха, докато се разхожда. Микаела, която папарашките фотообективи заснеха в спортен екип, гордо демонстрира бременното си коремче. Детето й ще се появи на бял свят през месец септември. В края на лятото тя ще сключи брак със своя любим.

Айки, както Мика нарича Айкут, е родом от Турция, но целият му живот е преминал в Америка. Малко след раждането му, неговите родители емигрирали в САЩ. Мика Стоичкова срещна Айкут в момент, в която преживяваше тежка лична драма. Тя напусна страната ни след като се раздели с актьора Иво Аръков. Щерката на Камата преживя много тежко края на връзката си. От самото начало Иво не беше желан в семейството на футболиста. Заслуга за раздялата на двойката има майката на Микаела, която заявила в прав текст в лицето на актьора, че той е използвач, пише Хот арена.

Мика

Мика Стоичкова не крие бременността си

Наследницата на Стоичков се е запознала с Айкут в Маями. Фактът, че лично Камата я запознал с него, опровергава твърденията, че той не желае Айки за свой зет.

Бъдещият татко подкрепя любимата си във всяко едно отношение. Двамата вече обсъждат вариантите за име на наследника им. Двойката все още не знае пола на бебето. Айкут няма нищо против детето да бъде кръстено на тъст му. Ако е момиче, двамата ще помислят варианти за име, тъй като сестрата на Мика се казва Христина.

В момента двойката е в трескава подготовка за сватбата си. Според слуховете, младоженците ще имат цели три тържества – едно в България, едно в Маями и едно в Турция. У нас сватбата ще бъде в най-луксозния комплекс в Правец, където Камата ще посрещне всичките си приятели и колеги.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар