„Звездни стажанти“ – финалът! (Вижте повече)

Гласувайте за статията

„Звездни стажанти“ завършва с търг за благотворителни цели, Марта и 100 кила в директна битка за първото място

Шоуто „Звездни стажанти“ приключва с грандиозен финал. Два дни, в събота и неделя ще видим как ще се представят финалистите. Отговорни за най-мащабната задача до сега.Мартакилата

Марта Вачкова и 100 кила ще се занимаят с организирането на търг от началото до края. Рапарът и комедийната актриса ще трябва да се справят с всеки един детайл от благотворителното събитие.

Като започнат от декорацията, минат през забавленията и кетъринга и стигнат до финансовата част. Която включва продажба на куверти без определена цена до намирането на подходящи предмети, които да реализират на търга.

Шарлопов е наясно, че дори за една добре смазана професионална машина е трудно да се оправи за такъв кратък срок с поставените задачи. Затова предоставя на Марта и Явор помощници.

Алекс Сърчаджиева и Рут Колева се връщат в шоуто за да помагат на 100 кила. Зад Марта Вачкова се изправят Тити Папазаов и Таньо Шишков. Подкрепяни от тях финалистите се изправят един срещу друг. По-добрият ще е този, който спечели по-голяма сума на търга от продадени куверти и предмети.

Очаква се двамата да се впуснат в люта надпревара и да надскочат себе си и да покажат  на какво са способни. Ще използват различни тактики, връзки и контакти в името на благотворителната си кауза.

Всичко няма да мине по мед и масло. И Марта и Явор ще срещнат трудности. Актрисата ще лее сълзи, Килата ще сподели, че за сефте е напрегнат.

В надпреварата да се продадат повече предмети ще се включат много известни личности. А последният слух гласи, че дори Бойко Борисов ще се включи в търга и ще закупи предмет, съпричастен към каузата, пише bliasak.bg.

 

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар