Мика Стоичкова кръщава бебето на Ицо

Мика Стоичкова кръщава бебето на Ицо
5 (100%) 1 vote
Името на Христо Стоичков ще носи бъдещият наследник на дъщеря му Мика

Макар полът на бебето да не се знае още, родителите вече са решили, че нищо няма да направи Камата по-щастлив от това първото му внуче да е кръстено на него – пише „България днес“. Ако е момче, няма съмнения, че ще се казва Христо, ако е момиче, родителите вероятно ще търсят вариации на името, защото по-малката сестра на Мика се казва Христина – отбелязва изданието.

Мика Стоичкова и любимият й Айки имат още време да помислят за името, тъй като бебето се очаква през есента. Затова и бъдещата майта все още пази в тайна своята бременност. От суеверие на два пъти Михаела дори отрече директно новината. Първоначално сподели, че „този момент още не е дошъл“. На юбилея на баща си тя се прикри с широка блуза. За щастливото събитие пръв загатна Йордан Лечков, който пожела на Христо Стоичков много щастливи моменти и да е добър дядо. Мика каза, че все още й е рано за деца.

Мика Стоичкова е щастлива с любимия си Айкуд

Мика Стоичкова е щастлива с любимия си Айкуд

Както изданието вече съобщи, Мика и Айки ще вдигат сватба в луксозен хотел в Правец. Мика е изцяло заета с организацията на събитието. Очаква се сред гостите да присъстват много известни личности, приятели на самия Стоичков от цял свят.

Айки е роден в Турция, но семейството му от години живее в САЩ. Айкуд се появи на юбилея на Стоичков накуцвайки, което говори, че е претърпял лек инцидент в България – коментира изданието.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар