Ваканция? ТОП 6 на най-луксозните кораби

Гласувайте за статията

Мечтаете за ваканция? Ето кои са най-луксозните лайнери на планетата

Повечето кораби са направени така, че на тях не може да се живее. Но други предлагат такъв лукс, че някои хора просто не могат да спрат да плават по море, разбира се плащайки „адска“ цена за тази ваканция.

„Sea Cloud“

Този кораб е направен през 1931 г. и с качествено поддържане и до днес запазва своя блясък. Може да побере 67 пътници, а освен стандартните стаи „Sea Cloud“ е оборудван с две луксозни кабини и няколко луксозни стаи.

Mandalay

Това е кораб, който вече плува из Карибските острови и своите гости често води до непознатите краища Карибите, а много рядко в класическите части, които туристите толкова обичат. На гостите по цял ден се предлагат коктейли на кораба, а специално изживяване е посещението в природния парк Тобаго, където могат да плуват с морски костенурки.

„La Estrella Amazonica“

Автентичната Estrella плава по река Амазонка. Може да побере 31 гости, а пътуването трае с дни, като гостите, освен тази река, пълна с изненади, посещават и местните жители.

„Diamant“

Този кораб е направен за 12 пътници и е предназначен за тези, които искат да избягат от всички и всичко. Именно затова е един от малкото кораби, който нямат и Wi – Fi.

„Wind Star“

Този кораб практически е направен само за удоволствие. През лятото плава по Средиземноморието, а през зимата до Карибите. Корабът е оборудван със спа център, платформа за фитнес и зона за водни спортове, казино, библиотека и басейн. Има дори параклис.

"Queen of the West" - идеален за речен круиз или морска ваканция

„Queen of the West“ – идеален за речен круиз или морска ваканция

„Queen of the West“

Този речен кораб за 120 пътници плава по американските реки, по-точно по реките в щатите Орегон и Вашингтон. Плува от май до септември, а след големия му ремонт през 2011 г., вече предлага по-големи стаи, частни тераси и помещения обзаведени с дизайнерски мебели. Идеално място за всяка луксозна ваканция. Особено, ако е по вода.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар