Маджо се погрижи за половинката на Вальо Топлото

Маджо се погрижи за половинката на Вальо Топлото
5 (100%) 1 vote
Митичният бос на СИГ Младен Михалев-Маджо уреди на работа Станислава Димитрова в банката си

От няколко месеца 30-годишната дама работи като кредитен консултант към „Асет Банк“, собственост на Маджо – разкрива „Уикенд“. Жената на Вальо Топлото отпуска кредити на малки предприятия и според признания на нейни колежки се справя отлично с работата си. Станислава била назначена в банката не с протекциите на мъжа си, който излежава присъда в затворническото общежитие в Казичене за далаверите си в „Топлофикация“, а след спечелен конкурс и проведено успешно интервю за работа – отбелязва изданието.

Само пред 5 години Станислава попадна в ареста покрай аферите на мъжа си. Тогава блондинката бе закопчана след оплакване на бизнес дамата Анна Чирица, че била притискана от Вальо Топлото и жена му да им плати 30 000 лева, които навремето покойният й мъж взел от шефа на столичното парно. За да си получат по-лесно парите, Димитров и съпругата му прехвърлили взимането на бившата барета Йордан Йорданов, който заплашвал Чирица.

Станислава е добър икономист

Станислава е добър икономист

В крайна сметка Станислава бе освободена от ареста, а съдът я оправда като рекетьор, но криминалното петно, което й бе лепнато, дълго време я остави извън пазара на труда.
„Станислава е добър икономист, завърши с отличие финанси в УНСС, но стоя много време без работа, защото никой не смееше да я назначи. Едва преди година успя да се пребори за място в кредитния отдел на „Интернешънъл Асет Банк“, за която се знае, че е на Маджо“ – коментират пред изданието приятели на съпругата на Вальо Топлото.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар