ДРАМА! Антон Хекимян и Виктор Николаев на нож (Вижте защо?)

Гласувайте за статията

Антон Хекимян и Виктор Николаев са не само конкуренти от екрана, но и жена е причината да се мразят

Антон Хекимян и Виктор Николаев отскоро съвсем се ненавиждат. Не стига, че се конкурират като лица от сутрешните блокове, но и годеницата на водещия от бТВ вече е подчинена на Николаев.Виктор Николаев и Антон Хекимян

Василена Гръбчева, любимата на Хекимян вече работи за Нова тв. И шефът й е Виктор Николаев. Тя е част от екипа на „Здравей България“. Лично водещият я поканил. Харесал я и смятал, че има данни за тв звезда.

Красивата блондинка с удоволствие приела да се включи към сутрешни блок. Нищо, че с Тони ще са в конкурентни медии. Тя вече имала опит от предаването на Милен Цветков и се съгласила сутрин да е пред камерата.

За нула време амбициозната половинка на Антон Хекимян станала любимка на зрителите. Лично Виктор Николаев и помагал с темите и живите включвания.

Този факт съвсем не се понравил на Хекимян. Отначало се зарадвал, че Василена ще работи в сутрешен блок и ще имат повече време да са заедно. Но от както Николаев лично взел да напътства бъдещата госпожа Хекимян Тони го смъднало под лъжичката. Взел да ревнува и се поддал на клюките, че между двамата има нещо,пише retro.bg.

Колегите им твърдят, че любовна афера няма. Просто Виктор е взел под крилото си напористата репортерка и отношенията им са чисто приятелски. Антон Хекимян да спре да ревнува, съветват колегата си хора от екипа.

Единственото, което трябва да го безпокои е, че Василена може да го задмине в професионален план, смятат журналисти от „Здравей България“. Половинката на Антон Хекимян се справя отлично и ще стане тв звезда.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар