Кошмар: Мика Стоичкова довърши любимия си, съсипа го!

Кошмар: Мика Стоичкова довърши любимия си, съсипа го!
5 (100%) 1 vote

Мика Стоичкова довърши любимия си – защото той й беше точно такъв, при това дълго време!

Бившият любим на Мика Стоичкова (както тя сама го определяше) – Иво Аръков става от мрачен, все по-мрачен. Той е тъжен, подтиснат и гледа мрачно. Из арт средите не могат да го познаят. От вечно усмихнат и щастлив, младият актьор се носи като тъмна сянка наоколо.

Актьорът, който изигра главна роля в сериала „Фамилията” непрекъснато се разхожда много подтиснат из улиците на София. Младежът тенденциозно избягна шумните компании, купоните, както и елитните заведения.

Мика Стоичкова

Мика Стоичкова успя напълно да разбие сърцето на Иво Аръков

Той, който не се отказваше от приятна компания и добре прекарано време с приятели и веселие, сега се разкарва унил и самотен.

Злобари твърдят, че няма и помен от щастливата му усмивка, а на лицето му трайно се е настанила тъгата, настроението му клони към нулата и никой, и нищо не може да стопли сърцето му.

Повечето подозират, че той е смазан заради плъзналата наскоро новина, че Мика Стоичкова е бременна с първото си дете и ще се омъжва в края на август. Иво Аръков обаче все още не може да повярва, че неговата Мика е избрала за съпруг въпросния Айкут, който на всичкото отгоре е и друговерец.

Иво Аръков е втрещен, че щерката на Камата е предпочела българския турчин пред него, който смята себе си за прилична партия в живота й. Двамата с Михаела Стоичкова имаше силна и дълга връзка, като дори се заговори, че двамата с актьора ще стават законни съпрузи.

Но двамата се разделиха, като Мика Стоичкова непрекъснато твърдеше, че си остават приятели и запазват прекрасните си отношения. Според клюката родителите на Мика не били съгласни с връзката й с актьора и направили всичко възможно, за да ги разделят.

А големият Ицо Стоичков сам запознал Михаела с въпросния Айкут, като бил категорично „за” той да стане съпруг на първородната му дъщеря. Това още повече сломило сърцето на Иво Аръков. Който според думите на бившото му гадже Мика е мил и добър младеж, у когото няма никаква злоба.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар