Олеле: Това Михаела Филева ли е?! (шокира с новата си визия – снимки)

Олеле: Това Михаела Филева ли е?! (шокира с новата си визия – снимки)
3 (60%) 2 votes

Михаела Филева шокира с новата си визия, това не е тя!

Михаела Филева определено залага на смела визия. Красивата певица е по-разгорещена, защото идва лято. Тя започва смело да се променя, като началото е заложила на нейната коса. Поп дивата е стъпила на доста смела прическа.

С новият си външен вид тя изуми дори и най-върлите си почитатели. Прическата е екстравагантна, защото на главата й се преплитат няколко кичура с различни цветове. Това са в платинено рус цвят, розово и черно.

Михаела Филева

Михаела Филева потресе с новата си визия

„Лятото вече чука на вратата. Настъпва времето на смелите промени, защото те ни карат да се чувстваме свободни и щастливи”, написа на страницата си в социалната мрежа изпълнителката.

Това не е първата смела постъпка на Михаела Филева. В момента поп дивата е жури в поредния сезон на „България търси талант”. Наскоро, покрай еуфорията на абитуриентските балове, излязоха и доста смелите й снимки като абитуриентка.

На тях иначе скромната болярка изобщо не изглеждаше семпла и невзрачна. Тя приличаше по-скоро на чалга звезда, отколкото на зрелостница. Тогава завършващата Природоматематическата гимназия във Велико Търново Михаела Филева бе облечена в доста дръзка рокля, с гол гръб, на която по-скоро прилича на плеймейтка или певица от „Пайнер”, отколкото на задръстена абитуриентка.

Какво е това нещо на главата й, смаяни са потребителите в мрежата

Какво е това нещо на главата й, смаяни са потребителите в мрежата

След това тя отново се приближава до типичния си консервативен външен вид, с който я познават и нейните почитатели. Но вероятно лятото е накарало кръвта на певицата да заиграе и затова тя е решила да предприеме следващата смела постъпка.

А е факт, че това е новата модна тенденция за това лято. Защото със същата прическа се появи наскоро и скандално известната й колежка, певицата Жана Бергендорф.

Вместо огнената си грива и плитките, на които в началото залагаше изпълнителката на „Самурай”, сега и в нейната коса се виждат въпросните разноцветни кичури.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар