Албена Вулева със скандално изказване за Шарлопов

Албена Вулева със скандално изказване за Шарлопов
5 (100%) 1 vote

Бившата звездна стажантка не спести думите си за бизнесмена

Албена Вулева, която бе една от участничките в „Звездни стажанти” направи скандално изказване за бизнесмена Стефан Шарлопов.

Припомняме, че Албена Вулева бе изгонена от предаването малко преди финала, при все че зрителите бяха на мнение, че именно тя е двигателят на предаването.
В типичния си стил, без опити да завоалира отговорите, журналистката не спести думите си за нито един от съотборниците си, нито пък за Стефан Шарлопов.

Тя не скри, че се чувства изумена от това, че е изгонена на крачка от големия финал на „Звездни стажанти”. Макар да е наясно, че всеки един трябва да бъде изгонен от предаването, с изключение на победителя, Албена Вулева намира обстоятелствата около нейното изгонване като напълно нелепи.

Албена Вулева

Бившата звездна стажантка не спести думите си за бизнесмена

Блондинката е категорична, че Стефан Шарлопов е нямал никакви аргументи, нито пък от шоуто му били подготвили адекватна причина за уволнението й-

Албена Вулева е категорична, че е била изгонена просто, защото някой е трябвало да бъде изгонен, за да остане 100 кила, когото очевидно подкрепят организаторите на шоуто.
Самият Шарлопов дори заявил, че той няма да уволни рапъра.
Блондинката не крие възмущението си от именития бизнесмен и е категорична, че подобни думи не подхождат на човек от неговия ранг.

Те не само са в разрез с логиката и морала, а и самият бизнесмен се поставя в изключително смешна и нелепа ситуация, категорична е Албена Вулева.
Тя недоумява как след всичко случило се Шарлопов ще продължи бизнес делата си.

Вулева подчертава, че след нейното уволнение, авторитетът на бизнесмена се е сринал тотално. Тя не крие, че се чувства обезпокоена от примера, който се дава на обществото и допълва, че ако всички развиват бизнеса си по този начин, то несъмнено не ни очаква нищо добро.
В заключение бившата тв водеща посочва, че за времето, в което е била част от това предаване не е останала с впечатлението, че Шарлопов разбира от бизнес, от кадри или от каквото и да било друго, пише vsekiden.com.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар