Актьорите от „Под прикритие“ с луд скандал срещу Захари Бахаров (Вижте защо?)

Гласувайте за статията

Актьорите от „Под прикритие“ потресени от факта, че използват лицата им за хазарт

Актьорите от „Под прикритие“ се разбунтуваха срещу Бахаров и „Националната лотария“. Негодуват, че лицата им цъфнаха на лотарийни билети без разрешение.билета Под прикритие

Те не са давали съгласие лицата им да са изтипосани на лотарийни билети и да рекламират хазарт. Нито пък са получили лев от рекламата. Койна Русева и Владо Пенев наричат подобна наглост безобразие и скандална злоупотреба.

От медията притежателка на правата на хитовия сериал БНТ също изказа мнение, че е повече от недопустимо. И те не са давали съгласие и вече са пуснали писма до Даниел Митовски продуцент и до хазартния оператор организатор на „Националната лотария“.

Скандализираните актьори имат съмнения, че колегата им Захари е постъпил като героя Иво Андонов, който играе и ги е предал като гангстер за космически хонорар. Поне да ни бяха уведомили, изригнаха от екипа на кримката.

Само, че запознати издават тайната, че в договорите на актьорите има клауза, която разрешава на продуцентите да използват персонажите по своя преценка. Именно това се оказва слабото място, което със сигурност Митовски е използвал. А се подозира и версията, че шефката на БНТ  негласно е дала съгласие, като е замълчала и е затворила очи за злоупотребата с актьорите. Тъй като Митовски знае, че медията трябва да бъде информирана ако се предприемат действия като пускане на лотарийни билети с ликовете на героите от сериала. Такива неща могат да се случат със съгласието само на двете страни, пише vsekiden.com.

Цялата звездна плеяда е настръхнала и се заканва да търси правата си до дупка. Те смятат, че с националната лотария нямат договори и те немат право да им използват лицата и да рекламират с тях хазартна игра. Пртежател на 50% от капитала на хазартната игра е Васил Божков, един от най-имощните хора. Подобни игри са истинска печатница за пари, смятат специалисти.

И докато се разнищи и реши проблема хората ще продължат да чегъртат билети по 3 лева с лицата на Мариан Вълев, Михаил Билалов, Бойко Кръстанов, Кирил Ефремов, Силвия Петкова, Александър Сано, Кирил Ефремов, Ивайло Захариев, Йоанна Темелкова, Христо Мутафчиев…

 

 

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар