Мобилният номер – убиец 0888 888 888 отново е активен (Кой го взе?)

Мобилният номер – убиец 0888 888 888 отново е активен (Кой го взе?)
1.5 (30%) 2 votes

Мобилният номер – убиец 0888 888 888 отново е активен, млада дама от Варна го взе, не и пука, че носи нещастие

Мобилният – номер убиец 0888 888 888 отново е активен. Младата варненка Мила явно, не вярва в суеверия и вече се обажда от него. Фаталните осмици, които донесоха нещастие на Владимир Грашнов и Косьо Самоковеца не плащат дамата и тя е негова притежателка от скоро.фаталния номер

Брюнетката от черноморската ни столица едва е прехвърлила 20-те и няма тревоги, че прокълнатите осмици могат да й донесат нещастие. Името на Мила е забъркано в афера с прочутия морски бандит Димитър Роев. Спряган е за дясна ръка на друг гангстер Гела, който в се намира в затвора във Варна и излежава присъда там.

Димитър Роев е известен в родния подземен свят като най-умелия бомбаджия, но бе задържан в Испания, след което е екстрадиран и в момента излежава присъда у нас. Това обаче не му пречи да се грижи за младата си любовница Мила. Нищо, че се намира зад решетките.

Осмиците – убийци бяха притежание най-напред на Владимир Грашнов, генерален директор на Мтел.

След като почина на 48 години от скоротечен рак, който го стопи бързо прокълнатия номер стана притежание на Косьо Самоковеца – друг прочут гангстер. Той бе застрелян показно в Амстердам в компанията на моделката Цеци Красимирова.

Осмиците донесоха смърт и на последния си притежател Константин Дишлиев. Сенчестия бизнесмен бе ликвидиран през 2005 г пред индийския ресторант в столицата „Тадж Махал“.

Един от пострадалите от зловещите осмици е и Христо Стоичков. Той за малко не згуби живота си, след като бе жестоко пребит от Жоро Илиев. Злополучният инцидент става след пиянски запой. За обществеността обаче версията бе, че Ицо е пострадал от битов инцидент. След като лежа в болница футболната ни легенда без много да му мисли върна осмиците, няучаваме от retro.bg.

За деветте осмици дори писаха в чуждата преса. „Дейли телеграф“ в обширна публикация разкри, че Мтел е спрял мобилният – номер убиец 0888 888 888, тъй като носи нещастие на притежателите му .

 

 

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар