Иво Сиромахов отвърна мощно на Слави Трифонов Преглеждания: 15344

0
5/5 - (1 vote)

Сценаристът очевидно избива сериозни комплекси

Сценаристът Иво Сиромахов отвърна мощно на шефа си Слави Трифонов.

Оказва се, че Иво Сиромахов е на път да попие всички грешки на шефа си. Папараци твърдят, че сценаристът се е превърнал в типичната мутра, следвайки примера на шоумена и се е превърнал в истински джигит на пътя.

Напоследък прави впечатление, че редица известни личности, които от екрана призовават да бъдем внимателни на пътя, в действителност правят точно обратното. Работата им се получава малко като на свещениците – човек не трябва да ги гледа какво правят, а да слуша какво говорят.

Иво Сиромахов
Новата придобивка на сценариста, паркирана на забранено място

По всичко личи, че и Иво Сиромахов е прихванал от болестта наречена „звездомания”.
До такава степен се е прехласнал по мутренското поведение, че вече не спазва никакви правила на пътя, твърдят запознати, които допълват, че смело натиска педала за газта.
На всичкото отгоре паркира лъскавото си возило на абсолютно забранено място до сградата на Би Ти Ви, без изобщо да му пука, че пречи на останалите шофьори.

Запознати разкриват, че сценаристът изобщо не се впечатлява от забележките, които му отправят и оставя джипа си да виси там по цял ден.
Потърпевшите не намират думи, с които да опишат нахалството и безпардонността на сценариста на Слави Трифонов.

Очевидно именно това са хората, които на екрана се борят за справедливост във всяко едно отношение, докато в действителност си разиграват коня така, както им е удобно.
Е, да, ама не. Не стават тези работи с двойния аршин.
Ако не сте запознати, законите важат за всички, а вие дори трябва да сте за пример на останалите…

Според запознати Иво Сиромахов е силно комплексиран от ръста на шефа си и това е начинът да се почувства по-пълноценен като си купи огромен джип. Твърди се, че за да се сдобие с джип, какъвто използва американската армия, Иво Сиромахов се е оръсил поне със 100 хиляди лева, пише pik.bg.

Коментари чрез Facebook

коментара

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.