Вихра Петрова изплака голямата си болка

Вихра Петрова изплака голямата си болка
5 (100%) 1 vote

Телевизионерката повдигна завесата и разкри истината за личния си живот

Телевизионерката Вихра Петрова разкри най-голямата си мъка.

Макар вече навършила 40 години тя все още не може да открие половинката си.
Вихра Петрова споделя, че е на 40, но с усмивка допълва, че времето е относително понятие. Тя си пожелава, когато стане на 50 вече да има човек до себе си, който са й каже „Да, това си ти!”. Нищо друго няма значение.
Това сподели самата телевизионерка тези дни в личния си блог, отбелязва „Уикенд”.

След раздялата им с продуцента Иван Христов преди повече от петилетка, в живота на Вихра Петрова се завъртя върволица от имена, с които й преписваха, че има връзка. Отначало се понесе мълвата, че телевизионерката е залитнала по свой колега, който е женен и дори бил на крачка от развод заради нея.
В крайна сметка обаче така и не се стигна до нещо по-сериозно.

Вихра Петрова

Телевизионерката повдигна завесата и разкри истината за личния си живот

След това се понесе слухът, че бившата съпруга на Иван Христов има близки отношения с неин бизнес партньор, с когото търгуваха с продукти за отслабване и подобряване на здравословното състояние.
Сред немалкото кандидати за ръката й бе и митичен мъж с името Александър, с когото телевизионерката се запознала при едно от пътуванията си до Англия. Той живеел в Лондон и дори й предлагал да се премести при него.

Вихра Петрова повдигна завесата и разкри истината за всички тези мъже, които й бяха преписвани в различни етапи от живота й. Тя е категорична, че тези слухове са твърде преувеличени и в тях няма дори малка доза истина.
С присъщата си скромност телевизионерката споделя, че не може да определи дали е станала по-умна и осъзната, но допълва, че и на 20, и на 30, и на 40, си е все същата.

Това, което не й дава мира е, че на 40 години все още е сама и се чувства неразбрана от представителите на силния пол, пише Блиц.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар