Тежка драма съсипва Вихра Петрова

Тежка драма съсипва Вихра Петрова
5 (100%) 1 vote

Навръх рождения си ден Вихра Петрова изплака най-голямата си болка

Навръх рождения си Вихра Петрова разкри душата си. Брюнетката се изповяда в блога си. От казаното от нея става ясно, че има нещо, което много я измъчва.

Бившата на продуцента Иван Христов започва изповедта си с думите, че времето е относително понятие. Тя отправи пожелание към себе си, когато стане на 50 години до нея да има мъж, убеден че тя е точният човек за него. Вихра Петрова пише, че това е най-важното за нея и нищо друго няма значение.

Брюнетката допълва още, че тя е същата каквато е била на 20, 30 и 40 години и не може да прецени дали е станала по-целомъдрена. С типичния за изповедта си самоироничен тон тя пише, че има бръчки, но няма ботокс, макар че вече би трябвало да има. Вихра Петрова допълва още, че нито един ботокс не може да й даде щастието, което изпитва в момента.

Вихра

Вихра Петрова страда, че няма мъж до себе си

Въпреки, че се опитва да прикрие мъката си от самотата, от казаното от нея става ясно, че това много й тежи. Самата Вихра споделя, че най-много я измъчва факта, че продължава да бъде неразбрана от мъжете. Макар, че няма сериозен мъж до себе си тя не се чувства самотна. Бившата тв водеща пише, че мъжко внимание и приятелки, на чието рамо да поплаче, не й липсват.

След като се раздели с Иван Христов й приписаха афери с кого ли не. Заговори се дори, че има връзка с женен мъж, който ще раздели със семейството му. Друг слух гласеше, че се запознала с мъж на име Александър, който живее в Англия и е луд по нея.

Всички тези твърдения са силно преувеличени и много далече от истината, категорична е огорчената от мъжете Вихра Петрова, пише БЛИЦ.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар