Преди сватбата: Драма в семейството на Христо Стоичков

Преди сватбата: Драма в семейството на Христо Стоичков
5 (100%) 3 votes

Предсватбена драма в семейството на Христо Стоичков, футболната легенда не може да преглътне това

Семейна драма е на път да бележи сватбата на щерката на Христо Стоичков. Камата не може да преглътне това. Оказа се, че Ицо Стоичков се срамува много от бъдещия си зет. Той все още не може да приеме факта, че внучето му ще бъде наполовина християнче и наполовина мюсюлманче.

Въпреки неодобрението си към Айкут, футболистът е принуден да се преструва. Но покрай бенефисния мач нервите му не издържали. Бащата на Мика Стоичкова се изнервил не само покрай подготовката на звездното събитие, но и заради твърде големия интерес към бъдещия му зет.

Айкут пристигна в България със семейството си заради мача на Камата. Годеникът на бременната Мика Стоичкова беше плътно до нея и проследи с интерес целия мач. През цялото време той аплодираше бурно бащата на любимата си.

Христо Стоичков не харесва зет си

За да си спести излишните обяснения и най-вече срама от произхода на зет си, пред чуждестранните си гости Христо Стоичков заявил, че Айкут е американец. Всъщност това в действителност може да се каже за Айки, както Мика галено го нарича. Годеникът й напуснал Турция много малък и всичките му съзнателни спомени са свързани с Америка. Той не си спомня нищо от живота на семейството си в южната ни съседка.

Покрай гостуването на си тук бъдещите младоженци получили предложение от олигарсите Арабаджиеви да посрещнат гостите на сватбата си в хотела, любим на всички футболисти. Дори се появиха слухове, че щастливото събитие ще се състои в луксозния хотелски комплекс в Правец. Но щерката на Христо Стоичков и бъдещият й съпруг категорично отказали. Двамата искат да се венчаят в Маями, където са повечето им приятели.

Преди време Мика Стоичкова взе окончателното решение да се установи там, обидена от отношението към нея в родината, пише Ретро.бг.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар