Странните суеверия на велики личности (Вижте повече)

Гласувайте за статията

Известни личности вярват в различни суеверия, всеки един от тях си има своите странности

Запознайте се с различни суеверия на световно известни личности. Те са ги превърнали в ритуали. Вярват в тях повече от обикновените хора.Стив ДжобсMerilin Monro

Холивудския непреходен секс символ Мерилин Монро имала странен ритуал. Красавицата винаги скъсявала едното токче на обувката си. Не за друго, а за да може винаги да ходи със своята интересна походка. С която става прочута.

Гениалният Стив Джобс имал колекция от съвършено еднакви 100 черни пуловера. Всичките на дизайнера Исей Мияки. Джобс не излизал без да облече един от любимите си пуловери всеки ден.

Слуховете за легендарният Уинстън Чърчил, министър-председател на Британия твърдят, че великият политик провеждал срещи със съветниците си гол.

Любимо занимание на американския президент Барак Обама е да играе баскетбол. И то е задължително в деня на изборите.

Великият италиански художник, скулптор и изобретател Леонардо да Винчи имал специален режим. Той поспивал по 20 минути на всеки четири часа, вместо да си губи нощта за сън.

Шампионът по голф Тайгър Уудс не пропуска да се облече в червена тениска на състезание когато ситуацията го позволява.

Странен ритуал използва и основателя на САЩ Бенджамин Франклин. Въпреки, че е създател на гръмоотвода и катетъра бащата на американците всеки ден си задавал въпроса „Какво добро свърших днес?“

Великият писател Чарлз Дикенс винаги спял така, че главата му да е на север. За да се ориентира правилно английският класик не се разделял с любимия си компас.

Моделът Хайди Клум си има свой ритуал. Германската манекенка никога не се разделя с торбичка, в която съхранява млечните си зъби за късмет, пише mila.bg.

 

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар