Иво Аръков съкрушен от загубата на Мика Стоичкова (Вижте защо тъжи?)

Иво Аръков съкрушен от загубата на Мика Стоичкова (Вижте защо тъжи?)
3 (60%) 2 votes

Иво Аръков никак не може да прежали Мика, актьорът е в депресия от новината, че бившата му любима е бременна

Актьорът Иво Аръков се прости с последната си мечта, че може да си върне Мика. Новината, че жената на живота му е бременна го докара до нечувана депресия.

Въпреки, че Аръков бе неизгодна партия за фамилията Стоичкови той таеше надежда, че има шанс да си върне любимата. Само, че когато я видя на крилете на любовта бременна и щастлива с Айкут тотално се срина. Дъщерята на Камата и годеникът й ще станат законни съпрузи още през август. Това сложи край на мечтите на Аръков и го вкара в психологическа черна дупка.

Мика и Иво когато бяха влюбени

Мика и Иво когато бяха влюбени

Негови близки твърдят, че невъзможността да се отърси от старата си любов му играе лоша шега. Няколко пъти се пробва да си хване някоя по засукана мадама. Но все не му върви и не успява да се задържи с никоя за дълго.

Освен в любовта не му върви и в кариерата. Намира се творчески застой. Няма роли, няма и пари. Направо е скъсал джоба, разкриват негови приятели.

Иво Аръков не е стабилен финансово. Това било основната причина родителите на Мика да се опитат да я разделят с него. Те я посъветвали да си намери друг. И да не се хвърчи по човек, който не може да й осигури стандарта на живот, който заслужава. С една дума Аръков не е човекът подходящ за техен зет.

След известно време Ицо запознал Мика с Айкут. И любовта им пламнала от пръв поглед. Но каквото и да се говори Иво Аръков нямаше шансове да бъде одобрен от Камата, научаваме от Hotarena.net.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар