Зуека и Рачков изнесоха Капките на гърба си (Вижте рекордните им хонорари

Зуека и Рачков изнесоха Капките на гърба си (Вижте рекордните им хонорари
5 (100%) 1 vote

Зуека и Рачков са изключителни комици, вдигнаха рейтинга на „Като две капки вода“, шоуто е най-гледаното заради тях

Комиците Зуека и Рачков ще приберат по 20 бона отгоре. Този сезон на „Като две капки вода“ събра рекордна гледаемост. И това се дължи на невероятните умения на актьорите. Какво ли не направиха двамата?Димитър Рачков и Васил Василев - Зуека

Пяха, съблякоха се по боксерки, заяждаха се с журито, търпяха гаври. Умението им да се шегуват с всеки допадна на зрителите. Дори продуцента Маги Халваджиян оцени по достойнство задявките с него. Въпреки, че всичко е по сценарий се получи невероятно шоу.

Затова шефът Халваджиян реши освен заплатите, които ще вземат допълнително да възнагради любимците на публиката Зуека и Рачков. Решението му да им даде по 20 бона като бонус за добрата работа е повече от щедро. Но с техните маймунджилъци те наистина си заслужиха допълнителното възнаграждение.

Според запознати банковите им сметки все повече нарастват. Най-харесваните ни комици са канени често за водещи на частни партита. Такъв пример е Димитър Рачков, който бе специален водещ на сватбата на министър Божидар Лукарски. И от там грабна подобаваща сума.

Рачков отдавна не играе в театъра. Васил Василев – Зуека пък напусна „Кредо“ заради развода с бившата си, пише bgdnes.bg. Въпреки, че нямат театрални роли и двамата не са финансово затруднени. Докарват си доволно от хонорари.

Текат последните приготовления на двамата изтъкнати комици за грандиозния финал на шоуто „Като две капки вода“. Очаква ни оспорвана битка за първото място между фаворитите на публиката Калин Врачански и Поли Генова.

Зуека и Рачков се шегуват с приятелите си, че всички покани са раздадени и не могат да уредят никой да гледа на живо кулминацията на Капките в залата.

 

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар