Мика Стоичкова с цели три сватби (Подробности)

Мика Стоичкова с цели три сватби (Подробности)
5 (100%) 1 vote

Мика Стоичкова вдига цели три сватби

Мика Стоичкова подготвя цели три сватби. Щерката на Камата ще каже цели три пъти „Да“ на своя любим Айкут. Семейството на младоженеца желае сватба и по турските канони. Близките на Айкут, които живеят в Истанбул, се стягат за сватба и там. Въпреки, че според техните обичаи булката не трябва да е бременна, но роднините на младоженеца ще си затворят очите за  тази подробност. Все пак младоженецът отдавна живее в Америка, а там животът е коренно различен от този в Турция.

Първата сватба на двойката ще състои в Правец в края на месец август. Все още бременността на Мика Стоичкова не си личи, но тогава коремчето й ще бъде значително по-голямо. Бременната булка си е поръчала специална рокля, в която ще се чувства много добре в сватбения ден.

Мика Стоичкова

Мика Стоичкова вдига цели три сватби

Щерката на Камата ще се врече на любимия си в тузарски затворен комплекс  в Правец, който отсега е нает за тържеството. В него ще отседнат всички гости. Всички разноски ще бъдат поети от футболиста. Сред гостите е и целият футболен елит, който присъства на бенефиса на Христо Стоичков.

Списъкът с гости от страна на Мика Стоичкова също не е никак кратък. Тя е поканила не само всичките си дружки, но и колежките си от телевизията.

За третото си сватбено тържество младоженците имат планове то да се състои на брега на морския  бряг в Маями. Там двамата ще споделят щастието си със своите най-близки приятели.

След всички тези тържества на младоженката едва ли ще й остане време да се подготви за предстоящото раждане. Нищо чудно от ресторанта да се запъти директно към родилното, коментират приближени до Мика Стоичкова, пише БЛИЦ.

За предстоящото щастливо събитие в семейството на Камата стана ясно малко след бенефиса му.

 

 

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар