Есмер Омерова бръкна в раната на бившата жена на Благой Георгиев!

Есмер Омерова бръкна в раната на бившата жена на Благой Георгиев!
5 (100%) 2 votes

Есмер Омерова буквално бръкна в раната на Христина Витанова с тази близост с децата й!

Есмер Омерова е станала приятелка с малката сладурана на Благо. Бременната татарка и малката принцеса на мъжа й са се снимали заедно на почивка в Турция.

Там е Благой Георгиев, заедно със съпругата си и двете си деца от предишната му връзка-Йоана и Давид. Танцьорката и малката Йоана са се снимали на електрическото влакче, където двете се возят на ваканцията си в Турция.

Благой Георгиев

Бившата на Благой Георгиев е очаквала всичко друго, но не и че Есмер и децата й ще се обикнат

Есмер е в очакване да роди на футболиста Благой Георгиев първия му наследник от връзката им. Той има две деца от предишната си жена, гимнастичката Христина Витанова. Доскоро тя не даваше децата на баща им, но вероятно това вече е история.

Причината да са с баща си са стоплените отношения, които демонстрират разделените родители. Поводът Благо да вземе децата си е снимка преди това, на която Христина и новото й гадже се забавляват заедно с децата на Благо в една пицария в столицата.

На нея ясно се вижда как младият мъж обсипва с внимание не само любимата си, но и двете й деца. Веднага под снимките започнаха коментари, че Благой Георгиев напълно е игнорирал децата си и повече се занимава с купоните и гуляите, отколкото да обръща внимание на двете си слънчица.

Това подействало като удар с мокра ръкавица през лицето на шавливеца и той решил да си поправи пропуска, защото вероятността новия на Христина да го измести като баща била огромна.

Затова той завел децата си и съпругата си в съседна Турция, където четиримата се забавляват от сърце. Фотото моментално събра хиляди лайкове и положителните коментари под нея не закъсняха.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар