Стефан Данаилов закопа Корнелия Нинова Преглеждания: 10059

Зам.-председателят съветва Нинова да разграничава мечтите от реалността
0
4.4/5 - (5 votes)

Зам.-председателят съветва Нинова да разграничава мечтите от реалността

Зам.-председателят на БСП Стефан Данаилов срази с думите си новия председател на партията Корнелия Нинова.

Според него Корнелия Нинова се е изхвърлила с твърдението, че БСП ще прави телевизия. Той е категоричен, че съпартийката му трябва да разграничи мечтите от реалността. Стефан Данаилов посочи, че знае какво е да застанеш пред хората и да обещаеш сума ти неща, а после да не ги изпълниш.

Той си спомня, че преди време обещал да бъде възстановено Белене, но поради кратката продължителност на кабинета, който не издържа и година, обещанието не се превърна в реалност.

Зам.-председателят съветва Нинова да разграничава мечтите от реалността
Зам.-председателят съветва Нинова да разграничава мечтите от реалността

Зам.-председателят на БСП е категоричен, че за да вървят нещата в партията напред, е необходимо да има единност вътре, за да може хората отвън да им повярват.

Не крие огорчението си и от това, че има „наплевателско отношение” към свалените от ръководните постове в партията и допълва, че това не е редно, но така или иначе се случва.
Макар многократно да е повтарял на хората на силни позиции, в това число и на Пламен Орешарски, че реформата в културата не може да се случи без пари, думите му остават глас в пустиня.

Споделя, че Бойко Борисов му е фен и преди години са гледали заедно филми, но сега няма време да се усмихне заради множеството задачи, които му висят на главата.
Стефан Данаилов изплака, че много хора крият собствени интереси зад идеите си и го боли от това. Ако тази порочна практика не се преодолее, партията няма да може да върви напред.

Твърди, че е невъзможно АБВ да се върне в редиците на партията майка, особено с наставническия тон, който се опитва да наложи.
Повече от очевидно е, че ще се заформи доста тежка битка за предстоящите президентски избори.

В заключение Стефан Данаилов посочва, че сред политиците има такива, които са много добри актьори и други, които не са. Най-голяма вина за това обаче според него имат хората, които ги ласкаят, докато са на власт, а така е трудно човек да намери правилната самооценка, пише pik.bg.

Коментари чрез Facebook

коментара

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.