Христо Стоичков вдига тежка сватба

Христо Стоичков вдига тежка сватба
5 (100%) 2 votes

Събитието е планирано за края на август

След грандиозния юбилей, който Христо Стоичков направи в България, следва тежка сватба, която ще вдигне в края на август.

И този път Христо Стоичков и семейството му като истински родолюбци са избрали родината си за място, на което голямата му дъщеря Мика да се врече във вечна вярност на мъжа до себе си.
Излишно е да споменаваме, че златният футболист на България също има възможност да вдигне сватбата някъде по света, но е избрал родината си.

Христо Стоичков

Събитието е планирано за края на август

През август Мика Стоичкова ще каже заветното „да” на своя приятел Айкут.
Събитието, както вече споменахме ще се състои в разгара на лятото, а семейството е избрало Правец за мястото, на което да се случи.
Камерите засякоха в ложата Мика Стоичкова и приятеля й Айкут по време на юбилея на Христо Стоичков на стадион „Васил Левски” в столицата.

По време на престоя си у нас, голямата дъщеря на златния футболист се е похвалила с половин уста на приятелките си да предстоящото събитие.
Така и не става ясно, след като се организира грандиозна сватба, защо Мика споделя за нея страхливо.

Според някои от приятелките й това е от суеверие. Друг е въпросът, че подобно събитие не може да бъде пропуснато и да не бъде разгласено, пише pik.bg.

Припомняме, че тези дни политикът Божидар Лукарски също се врече във вечна вярност на своята избраница. Министърът на икономиката се ожени за своята изгора Ива Йорданова. Събитието, което бе определено като сватбата на годината стартира в Бургас.

Сред множеството официални гости на щастливото събитие бяха регионалният министър Лиляна Павлова, външният министър Даниел Митов, финансовият министър Владислав Горанов, който пристигна заедно със семейството си и разбира се министър-председателят Бойко Борисов.
Церемонията се състоя в петзвезден хотел в Бургас.

Два дни, след като сключи брак министър Божидар Лукарски заяви, че е най-щастливият човек на земята и пожела на всички да греят от щастие, както той се е чувствал в съботния ден, когато се врече във вярност на изгората си, пише vsekiden.com.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар