Виж селската идилия на Ани Хоанг и Люси Иларионов!

Виж селската идилия на Ани Хоанг и Люси Иларионов!
5 (100%) 2 votes

Ани Хоанг се представя като истинска домакиня и къщовница!

Ани Хоанг се отдаде на къщна работа през почивните дни. Младата звезда на „Пайнер” и нейния годеник, режисьора Люси Иларионов избягаха за празниците в Елин Пелин.

Там живеят родителите на звездата с виетнамски корени. В къщата на баща й и майка й певицата поливаше розите в градината. Тя се бе загърнала в розов пеньоар, чехли в същия сладък цвят.

Ани Хоанг

Ани Хоанг полива китките в градината по пеньоар

Режисьорът на чалга звездите не пропусна да документира това, което върши неговата любима със своята камера. По.късно певицата направи селфи с възлюбения си, като го качи в социалната мрежа.

На нея се вижда, че Люси е видимо отслабнал в лице. За никого не остана тайна, че пухкавия режисьор си направи операция за намаляване на стомаха в елитна клиника в Анкара. Манипулацията му струваше десет хиляди евро.

Люси Иларионов призна, че си е направил операцията не само от суета. Ани Хоанг дори ес разплакала, като разбрала, че той ще се подлага на това.

Много пъти екзотичната певица му била казвала, че го харесва такъв, какъвто е и не иска да се променя. Само че извънгабаритното ми тегло започна да ми пречи, разкрива Люси Иларионов.

След като участвал във ВИП Брадър започнали проблемите. Започнало да му тече кръв от носа, както си седял. След като изкачвал два-три етажа и се задъхвал, решил че повече не може така.

Освен това лекарите му открили и захарен диабет, което още повече утежнявало здравословното му състояние. Лекарствата, които му предписали го карали често да ходи до тоалетната.

Люси и Ани водят съвсем нормален и спокоен живот

Люси и Ани водят съвсем нормален и спокоен живот

А неговата работа, свързана със снимки на открито, в гората и полето, не му позволявали това. Затова се решил на операцията и сега вече се чувствал значително по-добре.

Люси Иларионов и неговата годеница ще си позволят още една кратка ваканция преди сериозна работа през лятото. Двамата ще заминат с приятели на къмпинг във Видинския край, където ще ловят риба в местен язовир.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар