Бойко Борисов като абитуриент (Как се промениха баловете?)

Бойко Борисов като абитуриент (Как се промениха баловете?)
5 (100%) 1 vote

Бойко Борисов е абитуриент през 1977 г, стъкнат в елегантен костюм едва ли някой тогава знае, че ще е премиер

Младия Бойко Борисов е атрактивен за времето си абитуриент. През май 1977 година бъдещият политик и премиер завършва 78-о СОУ в Банкя.
Борисов е един от най-елегантните за времето си зрелостници. Завършва средното школо с отличие. Облечен е в модерен  чер костюм. Купен от ЦУМ, един от малкото магазини, в които трудно се намираше на времето модна стока. И то с големи връзки.Борисов на бала

Абитуриентската вечер на класа на Бойко Борисов е била организирана в елитния за социалистическия режим парк-хотел „Москва“.

Младият абитуриент отива на тържеството си със семейния „Москвич“, най-масовата марка автомобили, която ползва народа. Дама му е негова съученичка – Елена Ранкова, научаваме от retro.bg.

Абитуриентския бал е времето когато зрелостниците са завършили началния етап от живота си. Предстои им да се включат в обществото готови да поемат своята основна роля. Да се реализират в дадена професия. Да станат добри родители като отгледат свои наследници.

И ако до промените през 1989 г тези семейни тържества бяха скромни, то по време на новото време залитнаха по разголването и чалгата.

В момента можем да отбележим, че някои абитуриентски балове са се превърнали в дефиле на кич, че дори на пошла порнография.

Тоалетите на завършващите средното си образование са копирани от фолк звездите. Любимите им персонажи са чалгаджии като Преслава, Азис, Десислава и Фики. Може да се насладите всяка година на девойки, стъкнати  като разголени фолк звезди или на такива станали арабски принцеси с корони или дори русалки.

Балът се превърна в една от най-големите фукни на младежите. Че и на техните родители. И когато искат да изпъкнат автомобилите, с които отиват до заведенията могат да ви втрещят. Освен скъпарски возила наети за зашеметяващи суми, може да се види и върхът на гротеската. Абитуриенти използват да отидат на бала си камиони, магарешки каручки, та дори и кофи за боклук. И какво ли още не?

 

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар