Скромната Михаела Филева втрещи всички: Виж каква плеймейтка е била на бала си! (снимки)

Скромната Михаела Филева втрещи всички: Виж каква плеймейтка е била на бала си! (снимки)
5 (100%) 1 vote

Михаела Филева го раздава много тиха, нежна и скромна, но преди години е била коренно различна!

Откритието на поп музиката у нас Михаела Филева с всеки изминал ден се стреми да се утвърди като истински талантлива и амбициозна певица, която пробива единствено с уменията си в музиката.

Чаровницата се прави на тиха, скромна и разумна, но само няколко години по-рано, по време на ученическите си години, е била коренно различна.

Михаела Филева

Михаела Филева досущ като кандидат плеймейтка или чалгаджийка

Едва ли ще я познаете на тези снимки, които са от абитуриентския й бал във Велико Търново, където Михаела Филева го докарва повече на чалгаджийка или плеймейтка, отколкото на отличничка.

А тя действително е била такава, защото е завършила със завиден успех в родния си град. Вероятно това я е накарало в един момент да реши да скъса с имиджа си на светица и добро момиче, и си е харесала рокля за бала, от която на мъжете лошо може да им стане.

Роклята на Михаела Филева разкрива толкова плът, колкото всяка начинаеща кандидатка за Пайнер се стреми да покаже, а под роклята ясно си личи, че дори няма и бельо.

Всичко това, в комбинация с изкусителни поглед ала „ела и ме изяж“, който е отправила към фотоапаратите, направо шашнаха настоящите й почитатели.

Феновете й в шок от визията на любимката си преди няколко години

Феновете й в шок от визията на любимката си преди няколко години

„Не можем да я познаем. Това тя ли е наистина?! Леле, от всичките си съученички, тя изглежда като току-що влязла в редиците на димитровградската компания или спечелила конкурса Мис Плеймейт. Добре, че й е дошъл акълът, защото така прилича на всяка втора кифла“, коментират потребители по форумите.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар