Силвестър Силвестров бесен: Виж какво прави Мария Силвестър с детето им!

Силвестър Силвестров бесен: Виж какво прави Мария Силвестър с детето им!
5 (100%) 1 vote

Мария Силвестър успя да разгневи бившия си съпруг!

Водещата на „България търси талант“ Мария Силвестър потресе всички и особено бившия си мъж Силвестър Силвестров с най-новите си приумици, които обаче не касаят само нея, а и сина им Давид.

Чаровната брюнетка от години е вегетарианка и не вкусва месо, затова решила да превърне в копие на себе си и своето дете, разкриха близки до обкръжението й източници. Тя спряла да дава месо и месни изделия на Давид, като била убедена, че това е възможно най-добрата услуга, която прави за здравето му.

Мария Силвестър

Мария Силвестър прави сина си заклет вегетарианец

Освен това Мария Силвестър все по-често водела детето си в гората, където освен разходки, двамата се отдавали на медитация и молитви. Тези молитви обаче водещата записвала на видео и после карала сина си да ги гледат заедно още няколко пъти у дома.

„Това за Мария може и да е нормално, но за мъжът й не е. Разбира се, тя обича сина си повече от всичко и вярва, че прави най-доброто за него, но в последно време доста неща приличат много повече на мания, отколкото на нормално поведение на съвременна жена. Явно разводът със Силвестър й се е отразил доста зле, но това не е причина да налагаш разбиранията си и желанията на сина си“, коментират познати на разпадналото се вече семейство.

Самият Силвестър Силвестров се заканил, че ако жена му продължи с тези си глупости и не дава свобода на избор на сина му, той лично ще се заеме със случая и ще покаже кой командва парада.

Припомняме, че откакто са се разделили, Мария Силвестър и бившият й не могат да се гледат и на снимка, а редките им комуникации са свързани единствено с това кой и кога трябва да прекарва времето си с Давид, както и по грижите, свързани с него.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар