Алина Кабаева влезе в топ 3 на най-красивите депутатки

Алина Кабаева влезе в топ 3 на най-красивите депутатки
5 (100%) 1 vote

Алина Кабаева влезе в ТОП 3 на най-красивите депутатки, вижте конкуренцията

Слуховете носят, че Алина Кабаева е тайната нова съпруга на Владимир Путин, но освен това е и част от малкия клуб на най-красивите депутатки. Бившата гимнастичка открай време провокира с визия, а ето и кои са посестримите й, които въпреки красотата си са намерили своето място в политиката.

В политическия свят все повече участват и жени, които показват, че се справят с предизвикателствата на политиката еднакво добре, както и колегите им мъже, а понякога дори и по-добре от тях самите.

Също така, факт е, че след красивите жени се издига прах, така че много списания съставят списъци на най-красивите лидерки. Те винаги са гримирани безупречно, имат прически по последна мода и следват тенденциите, когато става дума за стил на обличане. Представяме ви най-горещите депутатки в политиката по света, които несъмнено заслужават вниманието ви.

Никол Минети

31-годишната Никол по професия е зъболекар, но решила да се посвети на политиката. Вниманието на медиите обаче успя да привлече когато бе обвинена, че е водела жени на спорните забави на бившия премиер Силвио Берлускони. Също така са изследвани и нейните съмнителни дейности по време на изявите й в политиката.

Алина Кабаева

В периода от 2007 до 2014 г., на мъжете, които работели в руската Дума не им е било лесно да се съсредоточат върху работата, защото в този период се е включила и Алина Кабаева.

Депутатката е известна като лекоатлетка и модел от кориците на списанията „Вог“ и „Максим“. Именно в този период започнаха да се носят и слухове, че самият Владимир Путин е хвърлил око на красивата Алина и че заради нея е напуснал жена си.

Алита Кабаева влезе в листата на най-красивите депутатки

Алита Кабаева влезе в листата на най-красивите депутатки

Свита Жажа

Въпреки че е в началото 40-те си години, тази красавица е сто процента секси! Ливанската депутатка станала активна след ареста на съпруга си през 1994 година. Където и да отиде камерите я следват, което е още едно доказателство, че тя е една от най-желаните дами в политиката, в света.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар