Павел Найденов: Аз издържам децата на Илия Павлов! Преглеждания: 9779

Павел Найденов управлява империята Павлова в България
0
Бащата на убития магнат Илия Павлов – Павел Найденов, превежда всеки месец 10 000 долара за обучението на внуците си в САЩ

В края на миналата година Павел Найденов стана прадядо за първи път, след като първородната му внучка Венцислава роди щерка на съпруга си – ливанеца с бахрейнско гражданство Тарек Микнас – разкрива в. „Уикенд“. 78-годишният татко на показно разстреляния през 2003 г. бос на „Мултигруп“ обаче продължавал да финансира следването на по-малките си внуци Паула и Илия-Калоян, родени от снаха му Дарина Павлова. Преди 2 години на сватбата на Венцислава бай Павел й връчил чек за 1 милион лева – отбелязва изданието.

„10-те хиляди долара, които получавам аз ок корпорацията, пренасочвам към внуците си – да подпомагам обучението им“ – споделя пред изданието Павел Найденов. От тримата му внуци единствено 34-годишната Венцислава е наследила бизнес нюха на покойния си баща. Още след разстрела му се заговори, че именно Венцислава ще поеме управлението на империята Павлови. Едва 20-годишна, тя показа завидни амбиции да е на ръководен пост в корпорацията. Тя е първото дете на фамилията, която заживява отделно от семейството.

Павел Найденов управлява империята Павлова в България
Павел Найденов управлява империята Павлова в България

По-малката дъщеря на Илия Павлов – 25-годишната Паула, също е поела по собствен път, различен от този на брат си и сестра си. Тя учи моден дизайн в университета в Тексас. Днес Паула свири на пиано, ходи на йога и модерни танци, снима се в тв реклами.

Единственият син на Илия Павлов мечтаел за спортна кариера. Илия-Калоян тренирал карате, откакто се помни. Миналата година той се дипломирал в швейцарски колеж.
Бай Павел е единственият близък родственик на покойния милионер, който ходел на гроба на сина си в Арбанаси. Той признава, че се натъжавал, когато ходи сам на гробищата, затова вземал със себе си свои приятели.

Оценете този post

Коментари чрез Facebook

коментара

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.