Довършиха я: Този брутален удар смаза Жана Бергендорф!

Довършиха я: Този брутален удар смаза Жана Бергендорф!
5 (100%) 1 vote

Жана Бергендорф получи най-страшния удар, това я довърши!

Лъсна нов скандал с Жана Бергендорф. Хората са бесни, че победителката на Х фактор в миналия сезон е номинирана за певица на годината.

Социалната мрежа завря след като се разбра, че изпълнителката на „Самурай” може и да се накичи със супер големия приз. Жана Бергендорф е получила наминация за български изпълнител, който й е даден от един от най-престижните форуми у нас – Бг радио.

Жана Бергендорф

Жана Бергендорф е сразена

Колегите й недоумяват, как след серия изцепки, полицейски акции и арести, престой в затвора, наркотици, пътно-транспортни произшествия и признания,и изпълнителката е отличена с този приз. Той се равнява по престижност на „Певица на годината” при чалга изпълнителките и на наградата „Оскар” при американските актриси.

Останалите певци са удивени, че изобщо Жана Бергендорф е класирана и на всичкото отгоре е номинирана за победата и напреварата.

Но фейсбукарите също недоволстват от това отличие. Особено активни в социалната мрежа са майките. „Какъв пример за децата ни ще е Жана Бергендорф. Миналата година иметой беше заплетено в скандал за онзи неин любовник.

Двамата се биха и трепаха в дома й, после намериха наркотици у тях, но тя се отърва от ареста и дори го натопи, че той я зарибява с вредните вещества. Тази година лъсна отново истината, а тя не успя да се скрие от нея. Не може да бъде пример за никого сд това скандално поведение. Тя си е и си остава една наркоманка и затова не може да получава такива престижни награди”, беснеят родителите в интернет пространството.

Те са готови да направят и невъзможното, но Жана Бергендорф да не стане певица на годината. Читателите бясно припомнят 19 април, когато певицата предизвика лека катастрофа. Тогава тя не беше употребила алкохол, но бе здравата надрусана.

Този път вината не й се размина и тя за едно денонощие попадна в затвора. Сега Жана Бергендорф има сериозна конкуренция. Тя ще се състезава за мечтаната награда с Гери-Никол, Мария Илиева, Дивна и Михаела Филева. Майките обаче искат името на червенокосата певица да се заличи от състезанието.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар