Ужас: Мис България Симона Евгениева пребита от гаджето си!

Ужас: Мис България Симона Евгениева пребита от гаджето си!
5 (100%) 1 vote

Симона Евгениева е била бушонирана от гаджето си!

Грозен екшън се е разиграл с Мис България 2014 Симона Евгениева. Унизителната сцена се случила в Истанбул, където победителката от Монтана отлитала всеки уикенд. Там смуглата хубавица от северозападния град имала интимна връзка с турския бизнесмен Юджел Изет.

Баровецът помагал на баща си в семейния бизнес, който имал собствена петролна рафинерия. Затова тя отлитала при него в петък и се прибирала в понеделник. Според слуховете той издържал нашенката, като й давал”джобни” всеки месец по двадесет бона.

Симона Евгениева

Симона Евгениева отнесла тупаниците на любимия си

Само че имал условие тя да не излиза вечер след 22 часа и да прекъсне нощния живот. Хубавицата обаче не изпълнила това условие и затова била солидно бушонирана от гаджето си, с което са вече три години. След като разбрал, че не му е верна и не е изпълнила условието по договора, още на летището в Истанбул той я посрещнал гневен, и след като я набил, изгонил позорно от къщата си в Истанбул.

Турският баровец временно спрял издръжката на Симона, въпреки ме тя отричала той да й дава пари. „Тя не признава, че е на хранилка при милионера. Както и че е яла бой, но се появи цялата в синини по лицето и тялото”, разкриват нейни приятелки.

До Юджел достигнала и друг пикантен слух. Услужливи злобари обаче му донесли веднага, че неговата Симона му кръшка с футболиста Мартин Камбуров. Двамата били засичани в столично заведение и информацията моментално достигнала до ушите на богатия турчин, шушукат столични клюкари.

Според друга клюка богатия турчин бил купил и титлата на Симона Евгениева. Той броил тридесет хиляди лева, за да кацне короната на главата й преди две години.

Симона има сестра близначка, а майка й дълги години работи в Италия, за да гледа възрастни хора и да помогне на семейния бюджет. Двете със сестра й останали на грижите на баща й и неговата майка.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар