И САЩ напира за Евровизия след Австралия: Догодина ще спечелим!

И САЩ напира за Евровизия след Австралия: Догодина ще спечелим!
5 (100%) 1 vote

След Австралия и САЩ се натискат за Евровизия, обещават да победят 2017

След успеха на Австралия и въпреки критиките относно победата на Украйна, САЩ също се натискат за Евровизия. Конкурсът, който тази година се излъчваше и в Америка, толкова се е харесал на местните зрители, че тв водещи, вече подеха кампания за право на участие в конкурса. И дори се заканват да го спечелят догодина.

Стивън Колберт е най-гледания американски комик и е изключително популярен в страната. Той достойно е заменил Дейвид Летърман в „The Late Night Show“, а шегите му са наистина изключителни. Когато обаче реши да подеме някоя инициатива, гласът му също се чува.

Популярният американски водещ, който води „The Late Night Show“, доскоро се присмивал на Евровизия, взимайки на прицел редица страни и няколко състезатели, които ги отличават. В тази група се оказаха хърватската представителка, представителят на Беларус, Русия и представителката на Молдова. Но не бе пощадена дори победителката Джамала от Украйна.
Колберт всъщност осмял цялата Евровизия и абсурдността на конкурса, но в същото време не пропусна да заяви, че догодина САЩ също трябва да участва, за да покаже на европейците, как точно се прави музика и какви трябва да са победителите. „За европейците това е най-голямото медийно събитие всяка година, а този уикенд Евровизия бе излъчена и в Америка, така че видяхме някои отлични представяния“, каза иронично Колберт. Спечелилата песен той нарекъл депресираща и подтикваща го към самоубийство. „Мисля, че намерихме новия летен хит. Нищо не ви електризира така, както една песен за етническо прочистване“, казал Колберт. „Защо не може и ние да се състезаваме?“, попитал водещият и поискал да бъде изпратен американски представител за следващата година.

И САЩ се натискат за Евровизия: Ще ви бием догодина!

И САЩ се натискат за Евровизия: Ще ви бием догодина!

И за да бъде циркът пълен, водещият заяви, че Австралия няма място на Евровизия, но в същото време е била допусната да участва в конкурса. В публичното пространство пък вече предлагат, освен Евровизия, да се създаде и конкурс World vision, който да позволи на страните от цял свят да се състезават. В Америка обаче се шегуват, че вече е направено. „Ами нали си имаме „Грами“?“, коментират със смях американцитe.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар