Нещо лошо се случва със Стефан Данаилов!

Стефан Данаилов се е отчаял напълно, приятелите му притеснени
0
5/5 - (2 votes)

Стефан Данаилов се предаде на болката, не иска да вижда никого!

Стефан Данаилов е изпаднал в тотална депресия. Любимецът на поколения българи се е затворил в дома си и не излиза с дни, и седмици. Той не си е показвал носа навън през цялата пролет, дори и през слънчевите дни.

Нищо не можело да го накара да се усмихне или да се зарадва, разкриват негови колеги от партия БСП. Стефан Данаилов много рядко се появявал в парламента, както и на различни светски събития.

Стефан Данаилов
Стефан Данаилов се е отчаял напълно, приятелите му притеснени

Наскоро негов авер от Столетницата го поканил на обиколка из България през уикенда. Той му казал да използват хубавото време и да се насладят на почивката.

„Какво хубаво време. Ами че в душата ми е мрачно и студено, все едно е зима”, порязал желанието му Мастера. Легендарният майор Деянов е съсипан след смъртта на съпругата си Мария. Миналата година, на една година от нейната панихида той се явил отпаднал, унил и много разстроен но гроба й.

Сега, след като наближават две години от смъртта й, същата депресия отново е обхванала легендарния актьор.

Дори при избирането за председател на БСП Корнелия Нинова Стефан Данаилов я поздрави с треперещ глас, видимо отпаднал. Но не заради болестта си, чийто рецидив вече е спрян. Наскоро Стефан Данаилов бил поканен да се снима телевизионна поредица в Италия.

Той обаче отклонил офертата с извинението, че заминава на рутинни контролни прегледи в клиниката в Германия, където му бе открита болестта лимфон. Засега показателите били повече от добри. Освен че от време – навреме актьорът вдигал кръвно налягане, нямал никакви индикации, че страшната болест се завръща.

Единственият проблем на Ламбо било зрението, което било от години. Но той нехаел и не искал да се подлага на оперативна интервенция.

Коментари чрез Facebook

коментара

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.