Радина Кърджилова и Деян Донков шокираха с решението си за сватбата!

Радина Кърджилова и Деян Донков шокираха с решението си за сватбата!
5 (100%) 2 votes

Радина Кърджилова и Деян Донков шашнаха с това решение

Радина Кърджилова и Деян Донков буквално са разбили колегите си с това, което си наумили да направят. Двойката, която чака и наследник след около два месеца е решила да избере за кумове бившите си гаджета.

В това няма нищо странно, защото те са си и приятели. Анастасия Ингилизова, която бе първата жена на Деян и от която той има син, играе заедно с Радина във Военния театър. Двете дори са и приятелки. Анастасия била и първата, която научила, че Радина Кърджилова чака дете от бащата на сина й.

Радина Кърджилова

Радина Кърджилова и Деян Донков шашнаха близките си с тази новина

Първото гадже на Радина – актьорът Христо Петков пък си партнира в Народния театър с Деян Донков. От арт гилдията са изумени от техните отношения.

Двамата вече са дали съгласието си да станат кумове на бъдещето семейство. Още повече, че Анастасия не е минавала под венчило с Деян. Христо и Радина също не са узаконявали връзката си.

Деян обаче предложи брак на Радина и двамата смятат да минат под венчило, след като актрисата роди и малко се възстанови след това.

Кърджилова е постигнала още нещо с бъдещия си мъж. Тя е навила Деян да кръстят малкия, защото вече се знае пола на детето, на името на баща й. Той е известния художник и белетрист Христо Кърджилов.

В арт гилдията обаче се подсмиват на друго. Те са убедени, че Радина Кърджилова иска да кръсти първородния си син на първия мъж в живота си – Христо Петков. Той е познат на българските зрители от ролята си на мафиот в популярния български филм „Под прикритие”.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар