Бившата съпруга на Андрей Арнаудов съобщи най-голямото си щастие!

Бившата съпруга на Андрей Арнаудов съобщи най-голямото си щастие!
3.33 (66.67%) 3 votes

Докато Андрей Арнаудов се чуди кое гадже за забие, Даниела стана майка за втори път!

Даниела Янков стана майка за втори път. Бившата съпруга на продуцента Андрей Арнаудов роди момиче. Малката чаровница се казва Клара. Сръбкинята се омъжи повторно за сърбина Стефан Бузурович, от когото има син Нестор. Сега чаровницата го дари и с дъщеричка.

Даниела е позната на българската аудитория не само защото преди години бе омъжена за опосума. Тя, заедно с колежката си Вихра, която тогава беше съпруга на други от тандема продуценти- Иван Христов, водеше предаването „Станция нова”.

Андрей Арнаудов

Андрей Арнаудов още се мота по живота като ученик, а бившата му жена вече е горда майка на второто си дете от любимия мъж

След развода си с Андрей чаровницата отново се завърна в родината си. Там по-късно тя стана съпруга на Стефан. Двамата създадоха син и сега се радват и на момиченце.

Андрей Арнаудов все още не е създал семейство, за разлика от бившата си съпруга. През кревата му минаха доста жени, но никоя от тях не успя да го заведе повторно до брачния олтар.

Последната тръпка на опосума моделката Бориса Тютюнджиева завладя уж на сериозно сърцето на продуцента. Двамата бяха заедно около година, като през това време обиколиха доста екзотични местенца и се отдадоха на тузарски почивки.

Но в един момент двойката се раздели. Според слуховете заради изневерите на Андрей, а според други клюки първа в чуждо легло залитнала Бориса. Каквато и да истината, сега той все още е сам.

Близките му обаче го съветват да не си губи времето, а да се поразбърза, че докато се усети и вече ще е чукнал 40, а после и 50 лазарника. Дали ще ги послуша той обаче, това вече е друг въпрос.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар