Татяна Лолова закъса със здравето, близките й притеснени!

Татяна Лолова закъса със здравето, близките й притеснени!
5 (100%) 1 vote

Близките на Татяна Лолова са притеснени за здравето й!

Татяна Лолова здраво е закъсала с бъбреците. 82-годишната икона на българското кино страда от години от болежки в бъбреци. Ексцентричната актриса имала проблеми с тях още от младостта си, но никога не им обръщала сериозно внимание.

Кралицата на комедията винаги игнорирала болежките си, които често били страшни и остри, и отивала на доктор едва тогава, когато положението стане повече от нетърпимо.

Татяна Лолова

Татяна Лолова има сериозни проблеми с бъбреците си

Татяна Лолова била изключително небрежна към здравето си в своята младост, затова получила и усложнения. Тя предпочитала да играе и да не се занимава с тях, но нещата не станали по-розови в един момент.

Великата актриса дори на няколко пъти постъпвала по спешност в болницата. Докторите успявали да я стабилизират, но нещата се усложнявали, защото тя не взимала нужните мерки докрай. Но в последно време бъбречните кризи зачестили.

Оказало се, че тя има в бъбреците си камъни, които й причинявали неимоверни страдания и болка. На моменти актрисата дори не искала да отива на работа, защото се страхувала поредната бъбречна атака дали няма да я остави без дъх, без да може да си каже репликите на сцената.

Татяна Лолова имала фобия от болници и лекари, защото преди години един медик здравата я изплашил. На шията й излязла една подутина и той й казал, че може да е нещо смъртоносно, като непременно трябва да й вземе биопсия.

Оказало се, че тя има обикновена заушка, но това й останало като изключително негативен спомен, от който и до ден днешен великата актриса не може да се отърве.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар