Радина Кърджилова и Деян Донков взеха важно решение

Гласувайте за статията

Радина Кърджилова и Деян Донков стигнаха до консенсус

Радина Кърджилова постигна съгласие с любимия си по важен въпрос. До появата на детето им на бял свят остава месец. Бъдещите родители най-после решиха окончателно какво име ще дадат на сина си. Деян Донков вече има един син от бившата си съпруга. Момченцето е кръстено на актьора. Поради този факт той не настоявал и втория му син да бъде кръстен на него.

Младата актриса се е спряла на името Христо, което носи и нейният баща. Деян Донков нямал нищо против наследникът му да носи това име. Напук на слуховете, че той не понася бащата на любимата си, актьорът се съгласи да кръсти детето на тъста.

Запознати коментират, че младата майка е на седмото небе от щастие. Връзката с баща й е много силна и още в началото на бременността си тя се зарекла, че ако роди момченце, ще го кръсти на него. Още повече, че именно нейните родители ще поемат изцяло грижите за мъника. Както вече стана ясно, младата актриса няма намерение да се застоява у дома за дълго след раждането. От сега тя планира завръщането си на сцената. От Цветница бъдещата майка е в майчинство.

Радина Кърджилова

Радина Кърджилова ще кръсти детето на баща си

Радина Кърджилова има още един повод за щастие. Тя и Деян Донков най-после се сгодиха. Двойката вече дори има дата за сватбата, но тя се пази в тайна. Двамата си разменили халките в тесен семеен кръг. За разлика от останалите светски двойки нито Радина Кърджилова, нито Донков парадира за годежа си.

Младата актриса, която харесва семпли и изчистени неща, не се  е окичила с пръстен с огромен диамант, а с тънка и нежна хапка, която е поставила на безименния си пръст. Същата халка носи и Деян Донков, пише Хот арена.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар