Ивана потресена: Не иска да повярва какво я сполетя! (още подробности)

Гласувайте за статията

Ивана не е на себе си от това, което й се случи!

Изпълнителката на Пайнер Ивана е изпаднала в депресия от това, което я сполетя най-изненадващо. Макар че самата тя би трябвало да го предвиди още преди време, когато се подложи на изтощителните си диети.

Проблемът е, че заедно с тлъстинките по тялото й, към днешна дата са се стопили и прелестите на певицата. От бюста й не е останало почти нищо, а малкото, което още личало, било адски увиснало и сбръчкано. Само сутиенът можел да го прикрие.

Ивана

Ивана не може да се понася, заедно с тлъстините, изчезна и бюстът й

Ядовете на Ивана стават двойно по-големи и от факта, че тя вече не е сама, а с мъж до себе си. Новият й любовник държи българско заведение в Лондон, а двамата се запознали точно в него, по време на нейно посещение там.

„Това хем я радва много, защото е влюбена като ученичка, хем пък я боли главата всеки път, когато погледне към пазвата си. Как мислите може да се съблече спокойно и да легне до този човек, като всичките й атрибути ще виснат“, разкриват близки до обкръжението й източници.

Затова Ивана се била решила да се подложи на нова операция за корекция и подобрение на бюста – да го уголеми и стегне. Тя изобщо не искала да слуша близките си, които се тревожели, че може отново да развие една от своите алергични реакции.

Припомняме, че преди време точно подобна алергия стана причина певицата да се налее като плондер и да не може да се пребори с наднорменото си тегло толкова много години. А какво ще избере сега, само тя си знае.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар