Снимка на Михаел Шумахер в болничното му легло потресе света (Шок фото)

Снимка на Михаел Шумахер в болничното му легло потресе света (Шок фото)
4 (80%) 3 votes

Михаел Шумахер няма никакви надежди за възстановяване

Михаел Шумахер е отслабнал неимоверно след инцидента

Михаел Шумахер няма никакви надежди да се възстанови. Състоянието на легендарния пилот продължава да се пази в тайна от семейството му, но лекарите му все пак повдигат леко завесата над състоянието му.

Според които шансовете за възстановяване на Пилето са равни на нула.

Михаел Шумахер

Михаел Шумахер

Медиците го поддържат жив вече 863 дена, но това се дължи не на някакво чудо, а единствено на модерната апаратура и лекарства. Кадър, за който се твърди, че показва Шуми в болничното му легло, пък взриви нета.

На снимката пилотът лежи, целият в тръбички, а санитарка твърди, че тя е автор на фотото и на него е именно Михаел. Припомняме ви, че той пострада при нелеп инцидент във Френските Алпи на 29 декември 2013 година, точно три дни преди рождения си ден.

От удара в главата, той изпадна в кома и беше откаран с тежка контузия на мозъка в болница в Гренобъл.

Там медиците го поддържаха в медикаментозна кома в продължение на половин година, след което беше преместен в клиника в Лозана, а след това близките му го прибраха вкъщи.

През всичките тези близо две и половина години информацията за това как и колко бързо се възстановява Шуми бе продукт колкото на силното желание атлетът да се възстанови, толкова и на спекулации, някои от които граничещи със 100-процентова глупост, че един ден дори ще седне в болида.

Почти едновременно преди дни четири независимо едно от друго издания – “Диарио Спот” (Испания), “Кориере делло Спорт” (Италия), „Ле дерние еър и американският “Всекидневни новини” цитират анонимен лекар, който е участвал във възстановителните процедури на германеца.

Според него нараняванията по черепа и мозъка на пилота били толкова сериозни, че единственото, което може да го спаси и остави жив, е истинското чудо, предават от „168 часа“.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар