Людмила Путина се омъжи, избраникът й с 21 години по-млад!

Гласувайте за статията

Людмила Путина действително е минала под венчило за втори път

Людмила Путина се омъжи за 21 години по-млад мъж

Людмила Путина действително се е омъжила повторно! Слуховете за втора сватба на бившата съпруга на Владимир Путин циркулират из световните медии от месеци, но до момента липсваше каквото и да било потвърждение за тях. Това наскоро направи Йосиф Кобзон – певец и депутат от Държавната дума.

Людмила Путина с Владимир

Людмила Путина с Владимир

Който потвърди, че действително Людмила отново е семейна жена, но предпочита да запази новината в тайна, за да не се шуми излишно около името й.

Тайната церемония се е състояла през януари, а избраникът й е Артур Очеретни – ръководителят на Центъра за междуличностни отношения. Освен това той е собственик и на издателска къща.

Разликата във възрастта очевидно изобщо не притеснява младоженците. Людмила е на 58 години, а новият й мъж е с цели 21 години по-млад – на 37.

През април пък бившият й мъж Владимир Путин заяви, че ще се ожени повторно тогава, когато Людмила представи новия си мъж официално.

За държавния глава се говори, че има връзка с бившата фигуристка Алина Кабаева, като според слуховете тя дори му е родила дете, пишат от Vsekiden.com.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар