Соня Васи проговори за Мая Илиева

0

Соня Васи проговори за отношенията си с Мая Илиева

След смъртта на Жоро Илиев слуховете, че Соня Васи е била голямата му любов се задълбочиха. Междувременно се появиха и твърдения, че блондинката и законната половинка на висаджията – Мая Илиева са в люта вражда.

Някога двете бяха много добри приятелки. Вероятно Жоро Илиев е имал метод, с чиято помощ е успявал да помири двете си любими. Но след неговата смърт те двете дами показаха истинските си чувства. Мая Илиева и Соня Васи не се поглеждат, това разкри нашенката, която живее в Америка. Васи заяви, че повече от година не се е чувала с повече от година с вдовицата на Главния, пише Хот арена, позовавайки се на „България днес“.

Блондинката сподели още, че много съжалява, че с Мая Илиева са се отдалечили една от друга. Тя допълни, че някога двете наистина са били приятелки. В откровението си Соня Васи е лаконична и пояснява, че просто така се е случило.

Тя е само една от големите любови на Главния. Легендите за любовния му живот продължават да се носят дори години след неговата смърт. Според слуховете, Глория също е била една от най-големите му любови. Освен за Мая Илиева, в сърцето на висаджията имало място и за фолкаджийката. И до днес се говори, че последната е една от жените, които той е обичал истински и дори Мая не била в състояние да го раздели с нея.

Мая Илиева
Мая Илиева и Соня Васи не се поглеждат

Висаджията имаше връзка и с Кали, от която се твърди, че има син. Въпреки очевидната визуална прилика между Главния и първородния син на изпълнителката, тя отрича че той  е бащата на Жорко.

Мафиотът имаше интимна връзка и с още една представителка на лекия бранш – русокосата Кати. Но връзката му с нея не продължи дълго.

 

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.