Росен Петров уреди гаджето на сладка държавна работа

Росен Петров уреди гаджето на сладка държавна работа
5 (100%) 1 vote

Росен Петров уреди гаджето си на държавна служба

Росен Петров назначи Карина за сътрудник в Народното събрание

Росен Петров уреди гаджето си на сладка държавна работа. Бившият сценарист на Шоуто на Слави е успял да набута половинката си Карина на длъжността сътрудник в Народното събрание. Въпреки, че госпожицата изобщо не притежава необходимите за тази длъжност качества и образование.

Росен Петров с Карина

Росен Петров с Карина

Публична тайна е, че в родния Шумен Карина е заработвала като танцьорка на пилон и е нямала нищо против чичковците да я обарват, само и само да изкара по-голям бакшиш.

Именно покрай изпълненията си по баровете, тя става метреса и на сикаджията Румен Рачев, който беше разстрелян от Килърите през 2009 година.

Когато пристигна в столицата, тя продължи да заработва като сервитьорка, а влюбеният до ушите Петров реши да я „спаси“ от този занаят и да я уреди с престижна работа.

Връзката между двамата е на приливи и отливи, но напоследък те изглеждат по-влюбени от всякога и дори се говори, че гласят сватба. Нещо повече, те изобщо не се стесняват да се натискат из кулоарите на Парламента като за ужас на по-консервативните депутати Петров неприкрито опипвал половинката си пред всички, научи hotarena.net.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар